40 19 28 94

Humble Home: Alle skal kunne være med

Humble Home: Alle skal kunne være med

Humble Home: Alle skal kunne være med 2048 1366 René Kirkegaard

Navnet Humble Home er helt bevidst fra Yagmur Ortakcis side. Hun drømte om at lave en forretning med brugskunst og isenkram med lave priser og god kvalitet, så alle kunne være med. Og sådan er det blevet, fortæller Yagmur, der selv håndplukker hvert eneste spisestel, lysestage, ur, bestik, glas osv., som hun sælger i sin virksomhed.

”Jeg finder nye varer rundt omkring i Europa. Når jeg har fundet en interessant leverandør, tager jeg ned og besøger dem. Jeg vil se varerne i virkeligheden, inden jeg køber dem hjem, så jeg fuldt ud kan stå inde mine produkter,” siger Yagmur Ortakci, der er af tyrkisk oprindelse.
Varerne, der har overskriften bolig og køkken, køber hun blandt andet i Holland, Tyskland, Italien, Bulgarien og Tyrkiet.

”Folk er vilde med det. Det, jeg har i butikken, er ikke noget, man lige finder andre steder. Og jeg forsøger at holde mine priser, så lave jeg kan.”

Størsteparten af kunderne er helt klart kvinder, fortæller Yagmur og indskyder, at det nok ikke er så overraskende, at det mest er kvinder, der køber ind til hjemmet.

For at kunne nå ud til en bredere kundegruppe gør Yagmur en dyd ud af at have et stort udvalg. I webshoppen er der i øjeblikket hele 353 forskellige produkter og i butikken lidt flere.

”Folk er forskellige. Nogen kan lide sølv, andre kan lide guld, nogen vil have klart glas, andre kan lide hvidt porcelæn. Hvad der er populært, skifter lidt hele tiden. Lige nu er der en periode, hvor jeg sælger mange spisestel af porcelæn og glas.”

Når årstiderne skifter, skifter folks interesse også lidt, forklarer hun. I vinterperiode er der ofte mere gang i de ”varmere” ting af f.eks. træ og gyldent metal.

Lige nu overvejer Yagmur at udbygge sit sortiment af pynteting som lysestager og ure, både vægure og bord-ure, fordi det sælger godt.
Yagmur, der er uddannet socialrådgiver, blev selvstændig i slutningen af 2020. Hun havde været to gange på barsel lige efter hinanden og væk fra arbejdsmarkedet i lidt over to år. Lysten til at prøve noget nyt trængte sig på.

”Det skulle være noget, jeg brænder for. Jeg elsker indretning og design og havde længe leget med tanken om at kaste mig ud i en shop med brugskunst og isenkram. Så jeg tænkte: Lad mig prøve”, fortæller Yagmur, der er alene om at drive forretningen, men får god støtte af sin mand.

I starten købte hun småt ind og solgte fra sin stue hjemme i Risskov. Når børnene var puttede, pakkede hun ordrer. Da det blev for småt, overtog hun et depotrum i deres hus, dernæst rykkede hun til et lager i Risskov, og til sidst endte hun i Park Fermé i Lystrup i maj 2022.

”Jeg har mange kunder, som køber stort ind. Unge, der skal til at flytte hjemmefra, og unge par, der skal giftes og mangler alt fra bunden. De køber derfor også for mange penge og har brug for at se og måske mærke varerne,” forklarer Yagmur.

Showroomet, der fylder hele første etage, er indrettet med hylder på alle vægge og podier på gulvet, så kunderne kan se alt, hvad Humble Home kan byde på.

”Selv om vi hovedsagelig er en webshop, kan folk også komme direkte og købe her.”

Yagmur har lige sagt det, så lyder klokken, da døren går, og en mor og teenage-datter kommer ind og op ad trappen. ”Vi skal bare kigge”, siger moderen, men der går ikke lang tid, før de har fundet flere ting, som de vil købe.

Den største omsætning kommer dog fra webshoppen. Hver dag deler Yagmur noget med sine næsten 20.000 følgere på Instagram.
”Jeg bruger meget tid på at pakke ordrer, men en stor del af mit job er også at sidde med min telefon og skrive med mine kunder. Insta booster salget, ingen tvivl om det,” siger Yagmur Ortakci.

www.humblehome.dk

Park Fermé, Lægårdsvej 34 D
Yagmur Ortakci var på kig efter et nyt sted til sit firma, Humble Home, der drives som e-handel. Ikke kun et showroom, men også et meget større lager.

”Det her var perfekt, fordi jeg kunne have alt det, jeg havde brug for samme sted. Både et stort lager og kæmpe showroom,” siger hun.
”Desuden ligger det tæt på Risskov, hvor vi bor. Jeg har også to små børn, som jeg skal prioritere, så det passede godt, at det ikke ligger så langt væk fra vores hjem og børnehaven,” siger Yagmur Ortakci.

Humble Home har fået udbygget den øverste etage fuldt ud, så de har 200 m2 showroom og bruger hele underetagen til lager.

Kontakt os

Telefon

40 19 28 94

Email

info@parkferme.dk

Bliv ringet op